:: Terima kasih kerana mengunjungi blog ini. Sesiapa yang suka akan blog ini, sila click button follow untuk jadi follower cikgu. Terima kasih ::


Followers

Thursday, 8 September 2011

"duit raya dari syurga" by AmanWan

salam

ada lg creation by amanwan
yang nie mcm menarik jugak
tertipu dgn tajuk
\tajuk yang menarik
ingatkan apa la tentang DUIT RAYA DARI SYURGA
hehehe...mst korang nak tau jugak kan..
selamat menonton


laaa..rupanya amanwan nak promote komik-M jer la
hahaha..tapi sangat kreatif kan..
teknik promotion yang berjaya nie 

2 comments:

Zul Fattah said...

cis.. aku ingatkan apa la tadi.. rupanya nk promote komik m dia je.. huhu.. ok.. nice one

amir said...

haah..cikgu pun mula2 ingatkan apa la amanwan nie nak buat..rupa2 nye..hahahhaa

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...