:: Terima kasih kerana mengunjungi blog ini. Sesiapa yang suka akan blog ini, sila click button follow untuk jadi follower cikgu. Terima kasih ::


Followers

Friday, 9 November 2012

Segmen: Grand Blogwalking




Assalamualaikum wbt

Hari nie cikgu nak join segmen nabila nie la..
macam seronok jer
hope berjaya la kan

Senang je pun contest die nie

hope dapat la follower yang ramaikan blog cikgu nie

kalau korang berminat nak join jugak..leh la ikut step2 di bawah nie

"MAJULAH BLOG UTK SEMUA" 


 
 
 
 
 
Setelah sekian lama aku senyap dan menyepi*senyaplah sangat kan*..hee...inilah segmen yang aku janjikan hari tu...segmen grand blogwalking...nak join?jom tengok syarat-syaratnya

SYARAT
1) Follow Blog ni
2) Buat satu entry dan tampalkan banner kat atas di entry anda(link kan ke blog ni)
3) Letak link entry di komen entry ni
4) Segmen berlangsung selama sebulan(7/11-7/12)
5)Wajib follow dan like page sponser segmen ni
6) Bila senarai peserta diupdate,bolehlah follow antara satu sama lain.

SENARAI PESERTA

SPONSER
1) Butik Pinkku...LIKE..FOLLOW
2) Bedak Arab....LIKE
3) Kedai Kaspersky Online...LIKE...LIKE...LIKE
4) Cadar Murah..LIKE
5) Jiakreatifelt...LIKE...FOLLOW

PEMENANG
1) Top Refrall akan mendapat wang tunai sebanyak RM30
2) Entry menarik akan mendapat hadiah misteri
3) Blog yang ringan dan cepat loading akan mendapat satu celak arab
4) Random akan mendapat 3 shawl
5) Peserta Terakhir akan mendapat header blog
 
Haa senangkan syaratnya...apa tunggu lagi??jomlah join segmen aku ni..korang tak rugi pom..malah untung lagi sebab boleh blogwalking sambila dapat hadiah..*bukan senang taw*...

p/s: harap segmen kali ni akan mendapat sambutan...^_^



 

15 comments:

Nur Amiera said...

bw dari segmen yg sama :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

UmmiAbi said...

Salam perkenalan..
Ummi follow n bw kat sini ye...:)
http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-bw.html

UmmiAbi said...

Salam perkenalan..
Ummi follow n bw kat sini ye...:)
http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-bw.html

Engku Muzahadin said...

Datang jenguk sini sambil bawa salam perkenalan :) Selamat follow awak dan ambil jadi rakan ~ Semoga diterima salam yang dihulurkan ^_^

Nakhoda dari segmen yang sama:

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

Fendy said...

selamat bersegmen...

aynora nur said...

salam kenal, dah BW & Follow!

http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Dri segmen yang sama. followed u, follow me back, (^_^)

http://najaha-abdillah.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

#JemahAwesome said...

Hai,dari segmen yang sama! Done follow :)
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

Solehah Shamsuddin said...

Hai, sy bw sini ye...
http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

Hatimi Tahirruddin said...

salam...dtg dari segmen yg sama...
http://timizero.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

mawar berduri said...

follow sini..jom follow sy juga..

Ct Noraishah said...

join..

http://sna-aai.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

irwan alessa said...

salam, saya datang dari segmen yang sama.. Dah follow sini dan terjah la pula ke blog saya ni..

http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

Jemput join juga segmen saya, budak blogger baru mencuba nasib :)

http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/1st-segmen-jom-follow-sampai-pening-by.html

Emas Putih said...

http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

hai dari segmen sama :) sy follow sini

intan akma said...

salam kenal.dtg dr segmen sama. Done follow...jom la jenguk blog saya pulak ;)

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...